Vordering werken schoolsportzaal

01-02-2021

De renovatiewerken aan de schoolsportzaal zijn momenteel nog volop aan de gang. Ondanks een aantal tegenslagen omtrent COVID-19 (besmettingen onder het personeel/quarantaine maatregelen) en het slechte weer wordt er een beperkte vertraging verwacht in beëindiging van de werken.  Volgens de huidige planning zou het gebouw halfweg april klaar zijn.

In de huidige fase van de bouwwerken wordt er aan het dak gewerkt en wordt het gevelmetselwerk uitgevoerd. Voor deze werken is het belangrijk dat het buiten droog is, de goede voortgang hiervan is dus ook afhankelijk van het weer. Het is de bedoeling om het gebouw zo snel als mogelijk wind- en waterdicht te maken zodat er met de afwerking van de binnenkant gestart kan worden. Hierna kan met de plaatsing van de elektrische installaties en verlichting aanvatten. Ook de installatie van het sanitair staat nog op de agenda. Deze werken vinden hoofdzakelijk plaats langs de binnenkant van het gebouw en zijn dus niet afhankelijk van het weer.

Eenmaal de werken aan de buitenkant van het gebouw afgelopen zijn zal de definitieve opleveringsdatum van het gebouw bekend zijn. Dit zal in de volgende update gecommuniceerd worden.