Beperkte hinder door storten vloerplaat

03-12-2021

Begin december start de aannemer met het gieten van de vloerplaat voor alle nieuwe gebouwen. Dit kan mogelijk voor wat hinder zorgen door het af- en aanrijden van betonmixers via de ingang van de werfweg op de Kerkomsesteenweg. Volgens de planning zou dit voortduren tot 10 december behoudens regen en slecht weer.

Na het afwerken van het bouwdossier en het klaarmaken van het terrein werd er deze week gestart met de effectieve bouwwerkzaamheden. Als eerste in de rij werd er gestart met het gieten van de vloerplaat voor het gebouw van Helan dat tegen de schoolparking komt. Vervolgens zal er beton worden gestort waar de nieuwe kleuterschool komt en tenslotte wordt geëindigd met de uitbreiding aan de conciërge woning. Dit wil zeggen dat op de laatste dagen mogelijk wat meer hinder kan zijn omdat de vrachtwagens dan vlakbij de steenweg zullen moeten staan om het beton te kunnen leveren. Door de beperkte oppervlakte van deze uitbreiding is dit echter maar van korte duur.

De sluiting van school omwille van de COVID-19 problematiek gelijktijdig met deze werken is toeval maar zorgt er wel voor dat door het verminderde trafiek van ouders de hinder veel kleiner is. Blijf deze blog volgen om op de hoogte te blijven van mogelijke hinder als gevolg van de bouwwerkzaamheden aan de school.